ANTALYA / MANAVGAT - Çeltikci Ortaokulu

0(242) 759 15 05
Çeltikçi Mahallesi Mutlu Selim Sokak No32 Manavgat/Antalya
Vizyon
Okulun her noktasını öğrenme alanı olarak kullanan ve çok yönlü eğitimi bireysel olarak yapan eğitici kadrosuyla, okul ortamında kazandığı edinimleri yaşantılarıyla ilişkilendiren ve iç disiplini yüksek öğrenciler yetiştirmek, Çeltikçi Ortaokulu´nu; hayata hazır, sağlıklı ve mutlu bireyler yetiştiren, herkesin öğrencisi olmak istediği güçlü bir eğitim kurumu yapmaktır.
Misyon
Düşünme, anlama, araştırma ve sorun çözme yetkinliği gelişmiş, bilgi toplumunun gerektirdiği bilgi ve becerilerle donanmış, milli kültür ile insanlığın ve demokrasinin evrensel değerlerini içselleştirmiş, iletişime ve paylaşıma açık, sanat duyarlılığı ve becerisi gelişmiş, öz güveni, öz saygısı, hak, adalet ve sorumluluk bilinci yüksek, gayretli, üretici, girişimci, yenilikçi, sağlıklı ve mutlu bireylerin yetişmesine ortam ve imkan sağlamaktır.
Öğretim Şekli :Normal Öğretim (Tekli)
Şehir içi servislerle ulaşım yapılabilmektedir.
Okulumuz taşıma merkezidir.
Çeltikçi mahallesi
Manavgat ilçe merkezine uzaklık 2 km.